Verzend- en leveringsbeleid

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Hoody bestellingen worden op maat gemaakt in Almere en geborduurd. Levertijd is 2 weken. Tshirts worden binnen 7 dagen gedrukt en geleveerd. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€6,00 voor merchandise bestellingen.
€20,00 voor prints. Deze worden persoonlijk geleverd.
Overige tutorials/webinars hebben geen verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

De tutorials/webinars worden direct na bestelling per mail aan je verzonden. Controleer ook je spam mailbox als je de bevestiging niet binnen krijg na enkele minuten. Er zijn geen verzendkosten voor de tutorials/webinars.

Retourneren
Webinars en Tutorials kunnen niet worden geretourneerd.

Retourneren Merchandise (hoodies/t-shirts)
Vul even het contact formulier in binnen 30 dagen na aankoop. Ik verwijs je naar mijn algemene voorwaarden voor alle details. Is het product niet gebruikt- met zorg en niet beschadigd? Stop het weer in het meegeleverde doosje en neem contact op voor het retour adres.
Kosten voor retourzendingen kan ik helaas niet op mij nemen. Als ik de retourzending heb ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je jouw geld terug binnen 5 werkdagen.

Verkeerd bezorgadres
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij via de contact pagina: contact

Klachten
Het kan altijd gebeuren dat er iets niet helemaal goed gaat. Het is daarom fijn als je allereerst even contact op wilt nemen zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.